Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева

...
Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева
Коментари Харесай

На похотливия Стоян Алексиев му писна да играе роля. Обяви официално връзката си с младото гадже…

Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева към този момент не крият връзката си. Те се движат като публична двойка и вървят дружно по купони.

Скандалът с папарашките фотоси, на които се вижда по какъв начин 66-годишният артист бърка в гащите на своята 24-годишна колежка, може и да беше противен, само че в последна сметка направи услуга на влюбената двойка. След като няколко месеца те се опитваха да отхвърлят, че са дружно, в този момент са извадили връзката си на ярко, от което и двамата се усещат по-добре.

На светско събитие преди няколко дни познатият като  проф. Генадиев  от „ Откраднат живот ” артист дойде на разположение не със брачната половинка си  Надя , а със своята млада държанка, видяха папараците на „Уикенд“. И двамата бяха необятно усмихнати, спокойни, предразположени към диалози с познати и другари и не се притесняваха да показват близостта си. Цяла вечер възрастният артист и младата му другарка не се отделиха един от различен.  Алексиев -старши сияеше, изглеждаше подмладен най-малко с 10 години и съгласно познатите му това се дължи на любовта със студентката и на обстоятелството, че към този момент не се чуди по какъв начин да я крие. Никой не изглеждаше сюрпризиран, че ги вижда един до различен.

Познатите на  Стоян  се радват, като го виждат благополучен с младата  Ивана.  В същото време обаче надълбоко съжаляват брачната половинка му Надя, която продължава да го търпи под покрива на общото им жилище. Преди няколко седмици артистът разгласи в тв изявление, че не е напуснал жена си и продължава да дели един апартамент с нея. Сега всички се чудят докога  Надя  ще понася безмълвно унижението да слугува на брачен партньор, който намерено й поставя рога и то с момиче, по-младо от най-малкия му наследник.

Преди месец артистът разгласи, че и трите му деца, и  Надя  знаят от дълго време за „ другарството ” му с  Ивана.  И беше безапелационен, че сред двамата в действителност има мощна връзка, която обаче не била полова. Никой не има вяра на тези думи, изключително поради обстоятелството, че  Стоян  и младата му колежка са дружно на всички места и връзките им не наподобяват единствено платонични. Снимка на страницата на артиста във Facebook, пусната през март предходната година, демонстрира, че е бил с  Ивана  в Бурса, а дружно с тях са пътували и други младежи, евентуално нейни другари. Тя е оповестена единствено 10 дни след рождения ден на Алексиев, което значи, че е допустимо да го е чествал с тях в турския град. Не е ясно къде е била брачната половинка му през това време.

Самият  Стоян Алексие в е получил предупреждение, че към този момент няма да е част от щатната натрупа на Народния спектакъл, тъй като го пенсионират. Той обаче продължава да играе във всички постановки, в които е бил зает преди пенсионирането си.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР