Стоян Алексиев фалира. Покрай 44 години по-младата си любовница, актьорът

...
Стоян Алексиев фалира. Покрай 44 години по-младата си любовница, актьорът
Коментари Харесай

Стоян Алексиев прави кастинг за студентки

Стоян Алексиев банкрутира. Покрай 44 години по-младата си държанка, артистът съществено го закъса с парите. След като връзката му с Ивана Бобойчева излезе нескрито, актьорът остана на половин щат в Народния спектакъл.

Ограничените му изяви обаче се оказали извънредно незадоволителни, с цел да устоя законната си брачна половинка и любовницата, по тази причина се принудил да печели от курсове по актьорско майсторство за студенти.

Преди броени дни някогашният професор Генадиев от „ Откраднат живот” основал частна театрална школа, в която менторства дружно с сътрудника си Веселин Калановски и Деян Статулов. Ветеранът се надява на интерес към новото си начинание, ориентирано най-вече към млади студенти.

Алексиев се надявал, че по този метод хем ще припечели някой лев, хем ще подхрани професионално егото си, преподавайки на засукани млади студентки. В момента той употребява връзките на обичаната си Ивана, с цел да си обезпечи възпитаници.

Иначе артистът кани всички на курсовете си — от деца и възпитаници, до студенти и зрели хора. Школата стартира работа през ноември, а към този момент се популяризира и в интернет, написа "Ретро ".

А до момента в който начинанието започва, Алексиев разчита на шанса. Актьорът постоянно се отбивал да пусне комбинацията си с цифри, с вярата да уцели джакпота, само че ориста не го възнаграждавала, поради което му се налагало да разчита на пенсията и на някой хонорар отсам — оттова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР