Стояхме с колежката на спирката и дойде един човек при

...
Стояхме с колежката на спирката и дойде един човек при
Коментари Харесай

Проговори една от нападнатите контрольорки в столицата, разказа големи гнусотии за ужаса!

Стояхме с колежката на спирката и пристигна един човек при нас. Искаше да ни попита нещо, само че в действителност стартира да ни наскърбява без причина. Каза, че сме противозаконни, че сме наказани и ревизираме нелегално рейсовете. Тръгна да ми протяга ръка, при което аз извадих телефон да се обадя на 112. Тогава той извади спрей от чантата и стартира да ни пръска. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " една от контрольорките, нападнати през вчерашния ден на спирка в столицата.

" Около 2-3 минути ни пръска със спрея. Сигурно изпръска целия спрей. Колежката бе по-зле. На мен ми бе наранено единствено лявото око. Хванах я и се опитахме да стигнем до близкия паркинг, с цел да се спасим ", сподели още тя.

" Имаше още един жител на спирката, който откакто беше ударена колежката ми, потегли към нас, може би искаше да ни помогне. Когато обаче нападателя извади спрей, този човек си потегли, не знам на къде ", съобщи тя.

" Не съумя да пристигна полиция, до момента в който той беше тук. Извикаха спешна помощ, с цел да ни промият очите и да погледнем ", добави контрольорката.

Към момента причинителят към момента не е хванат. След офанзивата той е избягал в незнайна посока.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР