Стой, та гледай! Кой да предположи, че Галка от Каризма

...
Стой, та гледай! Кой да предположи, че Галка от Каризма
Коментари Харесай

Отнесе ни главите: 45-годишната Галка от "Каризма" се съблече за сефте и показа чудовищни бомби! (СНИМКИ)

Стой, та гледай! Кой да допусна, че Галка от " Каризма " години наред е криела такива съкровища... Май трябваше да чукне 45 лазарника, с цел да реши да се съблече, само че в никакъв случай не е късно, изключително като има какво да покажеш. А Галина Курдова има. И то доста.

Сещате се какво се случи в мрежата, когато някогашната дуетна половинка на Миро Каризмата си смъкна облеклата - всеобщ мъжки възторг. И по какъв начин да бъде другояче, откакто се видя, че Галка е горделив притежател на естествени и чудовищно огромни бомби. Плюс другите извивки по тялото й, които също не са за занемаряване.

Галя е на море, а банските, на които е заложила, са задоволително изрязани, с цел да покажат съвсем напълно прелестите й. Потребителите безусловно си " счупиха пръстите " от мнения и горещи оферти към певицата, която все още май се води сингъл.

Знаем, че тя имаше няколко връзки след разпада на дуета с Миро и множеството от тях бяха с чужденци, до момента в който живееше в Лондон. Галка обаче по този начин и не се реши да женитба, нито на дете с някой от въпросните гаджета и сме сигурни, че от дълго време се озърта за огромната обич.

Двамата с Миро дълго време бяха скарани, само че съумяха да се помирят и да запазят другарските си връзки.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР