Стоук Сити вече има ясен приоритет що се касае до

...
Стоук Сити вече има ясен приоритет що се касае до
Коментари Харесай

Стоук Сити набеляза зает испанец за мениджърския пост

Стоук Сити към този момент има явен приоритет що се касае до това кой да размени уволнения по-рано този месец управител Марк Хюз. „ Грънчарите” са се спрели на много опитния Кике Санчес Флорес, който сега е отпред на Еспаньол.

Срамът във ФА Къп коства главата на Марк Хюз

Хюз заплати цената за слабото показване от началото на сезона, поради което Стоук се намира в зоната на изпадащите. Спасението е цел №1 пред клуба, а там са уверени, че 52-годишният Флорес е индивидът, който може да им го обезпечи.

Фактът, че испанецът има контракт с Еспаньол до лятото на 2019 година не тревожи изключително англичаните. В същия този договор попада и освобождаваща уговорка, която явно е по джоба на „ грънчарите”. Тя ще бъде задействана, стига Флорес да демонстрира предпочитание да вади горещите кестени.

Ако въпреки всичко нещата с някогашния управител на Уотфорд не се получат, постоянно съществува разновидността да бъде нает националния селекционер на Ирландия Мартин О’Нийл. В Стоук се надяват да имат нов непрекъснат треньор до мача против Манчестър Юнайтед на 15 януари, само че има огромна възможност Флорес да не се появи в този период.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР