Стотиците камери на Celebrity Big Brother не са единственото нещо,

...
Стотиците камери на Celebrity Big Brother не са единственото нещо,
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец държи под око Гари Голдсмит, докато той участва в Celebrity Big Brother

Стотиците камери на Celebrity Big Brother не са единственото нещо, което държи под око Гари Голдсмит, до момента в който той взе участие в риалити шоуто на ITV.

Докато „ неприятният чичо “ на принцеса Кейт може да твърди, че не се е нуждаел от нейното утвърждение, с цел да стъпи в къщата, Бъкингамският замък ще следи „ внимателно “ всичко, което споделя и прави – колкото и малко да е неговото престой може да бъде. Въпреки това е малко евентуално чиновниците да реагират на неговите лудории, в случай че не каже нещо „ изцяло възмутително “, споделя кралският специалист Джени Бонд пред Mirror.

Откакто направи телевизионния си дебют в понеделник, Гари дискутира спорно редица тематики, откакто преди този момент настоя, че няма да засрами Кейт или фамилията му, до момента в който се появява в шоуто. Освен че отговори на въпроси за здравето на принцесата на Уелс - след спекулации в обществените медии за нейното местоположение след претърпяна коремна интервенция по-рано тази година - той назова Меган " пръчка в спиците " и съобщи, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР