Стотиците дружества за десет години назад ще проверяват т. нар.

...
Стотиците дружества за десет години назад ще проверяват т. нар.
Коментари Харесай

Парламентът ще проверя правителството 10 години назад

Стотиците сдружения за 10 години обратно ще ревизират така наречен Комисия по проверка. Това разгласи ръководителят на комисията Мая Манолова. Около 40 бранша ще бъдат тествани . Комисията би трябвало в границите на три месеца да направи проверка на ръководството на Бойко Борисов. Комисията ще заседава обществено, даде обещание тя. Вече са постъпили десетки сигнали в комисията , по думите й. Депутатите поспориха по какъв начин да се изричат и какви правила да одобряват.
 ИСМВ стопират с 2 законопроекта политическите трикове на ГЕРБ
ИСМВ стопират с 2 законопроекта политическите трикове на ГЕРБ

Хаджигенов желае комисия и за полицейското принуждение от митингите 2020 година

От ГЕРБ желаеха да се подсигурява на народните представители право на най-малко едно изявление . Никой не може да спре депутат да се изкаже, успокои социалистът Румен Гечев. Можете да се изкажете, колкото пъти пожелаете, увери Мая Манолова. Първо комисията ще се заеме с последните две години от мандата на Бойко Борисов . Дани Каназирева от ГЕРБ настоя да проучат последните 10 години, в които влиза и ръководството на Пламен Орешарски.

Социалистът Румен Гечев изиска да се изследва финансовата сфера на кабинета Борисов 3. Банките ще се питат какви пари на кого са раздадени. Над 50 сигнала са постъпили в комисията. Мая Манолова през днешния ден била посрещната от група, които й дали 60 нови сигнали, такива имало постъпили и от медии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР