Стотици учители и училищни служители в Чикаго са опипвали и

...
Стотици учители и училищни служители в Чикаго са опипвали и
Коментари Харесай

Масов секс на учители с ученици, над 600 деца са били подложени на тормоз

Стотици учители и учебни чиновници в Чикаго са опипвали и са подлагали малолетни възпитаници на полов тормоз, сочи фрапантен отчет, оповестен тази седмица.
В документа на Службата на държавните учебни заведения в Чикаго се показва, че са регистрирани повече от 300 обвинявания в непочтено държание и са подадени повече от 600 тъжби единствено за образователната 2021-22 година.
Разследването е разкрило, че един преподавател се е грижил и е насилвал полово 17-годишен възпитаник три пъти. Преподавателят е упрекнат в многократни полови насилвания.
Въпреки това през ноември 2022 година учителят е бил оневинен по всички обвинявания, макар доказателствата, предоставени от ученика и записите в обществените мрежи.
Друго следствие разкрива, че някогашен чиновник в образователно заведение е имал полови връзки с момиче от гимназия в продължение на една година, когато тя е била на 16-17 години. Момичето също по този начин е употребявало алкохол и марихуана.
Други произшествия включват гимназиален преподавател по физкултура, който е показвал интимните си елементи пред ученичка. Директор, който е докосвал малолетно момиче и доста други.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР