Стотици ученици седнаха в столовете на европейските лидери в Деня

...
Стотици ученици седнаха в столовете на европейските лидери в Деня
Коментари Харесай

Стотици ученици седнаха в столовете на европейските лидери

Стотици възпитаници седнаха в столовете на европейските водачи в Деня на отворените порти в НДК. Залата, в която се събраха държавните ръководители от 28-те страни - членки, беше непокътната във типа, в който те са я оставили след Срещата на върха.Първи там влязоха четвъртокласници от столичното 120-то учебно заведение. За множеството деца изборът в стола на кой европейски водачи да седнат беше елементарен. Някои харесваха имената на водачите, а други към този момент имаха обичани политици. 
Четвърти " В " клас е последният, управителен от Елена Кулина преди да се пенсионира. Тя ги съпостави с първите малчугани, в чиято класна стая е влезнала преди 44 години:

" Коренна разлика! Децата от това потомство са доста по-отворени, доста по-креативни. Толкова на място са им думите и държанието, че аз считам, че това в действителност са едни страхотни модерни деца, деца на Европа, бих споделила ". 

Децата на Европа са безапелационни, че " Ние сме на европейска страна, много огромна, много остаряла страна. Смятам че Гласът на България се чува, изключително сега ". Споделят още, че " Председателството е значимо, тъй като съединението прави силата ".

Министър Лиляна Павлова прави оценка председателството като сполучливо и динамично:

" Доказахме, че сме заслужен, благонадежден сътрудник, че отстояваме, когато би трябвало, националния интерес, а когато се постанова сме балансьора, който търси баланс, с цел да намерим компромисното решение ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР