Стотици студенти от базирания в Париж Институт за политически изследвания

...
Стотици студенти от базирания в Париж Институт за политически изследвания
Коментари Харесай

Сексскандал в елитен френски университет

Стотици студенти от основания в Париж Институт за политически проучвания (известен и като Science Po) и мрежата от 10 свързани с него висши учебни заведения разкриха поредност от изнасилвания и изказвания за полово принуждение в едно от най-престижните просветителни заведения във Франция, оповестява английският народен всекидневник The Times.
Десетилетия наред Институтът за политически проучвания образова каймака от политици, държавни чиновници и медиен хайлайф. Но той бе застигнат от бурята след обвинявания в корист против Оливие Дюамел, началник на Управителния съвет на образователното заведение, добавя организация Фокус.
 Ватикана отхвърля да са прикривани полови злоупотреби на някогашен кардинал Ватикана отхвърля да са прикривани полови злоупотреби на някогашен кардинал
Ватикана отхвърли прикриване на американски някогашен кардинал, упрекнат в полово принуждение, признавайки, че са позволени неточности, само че че вести...
Под хаштага #sciencesporcs („ Научни свине “) стартиран от феминистката Анна Тумазу, студентите настояват, че злоупотребите са ендемични и сътрудниците и чиновниците не желаят да одобряват жалбите им съществено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР