Стотици споделяния и коментари в рамките само на няколко часа

...
Стотици споделяния и коментари в рамките само на няколко часа
Коментари Харесай

Киро говори български - видео събра топ лапсусите на бившия премиер

Стотици споделяния и мнения в рамките единствено на няколко часа събира видео преглед на лапсусите на някогашния министър председател Кирил Петков, който е легендарен с езиковите си инциденти. Клипчето беше публикувано от Facebook страницата " Хер Флик ".

" Поне към този момент приказва български на равнище B1 ", майтапят се създателите. Според интернационалната система за оценяване, това се явява Средно или 3 по скалата от 1 до 6.

Владеенето на езика на равнище B1 значи, че говорещият може да схваща главните моменти, когато притежател на езика приказва ясно по познати тематики, свързани с работа, учебно заведение, свободно време. Може да се оправи в множеството обстановки, които биха зародили по време на пътешестване в регион, където се приказва на езика. Може да създаде къс обвързван текст по тематики, които са му познати или съставляват интерес за него. Може да опише прекарвания и събития, фантазии, очаквания и упоритости и в резюме да изтъкне причини и доводи за мнението си и проектите си.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР