Стотици се събраха на бдение в памет на жертвите на

...
Стотици се събраха на бдение в памет на жертвите на
Коментари Харесай

Стотици се събраха на бдение в памет на жертвите от стрелбата в Анаполис

Стотици се събраха на бдение в памет на жертвите на офанзивата против редакцията на Кепитал Газет в американския град Анаполис. 38-годишен мъж откри безразборна пукотевица в постройката на изданието и умъртви петима.

 © Българска телеграфна агенция
Уенди Уинтърс, е измежду жертвите на вчерашното нахлуване против редакцията на Кепитал Газет. Редактор и кореспондент с голям опит, постоянно дружелюбна и отдадена на работата си - по този начин ще запомнят Уенди.
Уинтърс Джемиър: Моята майка беше невероятна жена, фантастична майка и извънреден публицист. Тя обичаше това, което прави и беше добра.
А за Уинтърс остава болката.

Уинтърс Джемиър: Много ми липсва. Това е безсмислена покруса. И в този момент аз би трябвало да пребивавам без майка си.
Въпреки нещастието, следващият брой на Кепитал Газет излезе. На първа страница са фотосите на починалите публицисти, а идната е оставена празна, тъй като по думите на опечалените им сътрудници - те са безмълвни.

Стотици поданици и посетители на Анаполис се включиха в бдение в памет на жертвите от стрелбата. Мнозина показаха страдание, че са станали част от черната статистика.

Стрелецът - Джаред Рамос, който, оказа се, има дългогодишна омраза с изданието и го упреква в клюка, към този момент е упрекнат в петорно ликвидиране.

 Задържаха нападателя, разкрил пукотевица в редакцията на вестник в Мериленд Задържаха нападателя, разкрил пукотевица в редакцията на вестник в Мериленд
Най-малко петима души са убити, а още няколко са ранени при пукотевица в редакция на вестник "Капитал газет " в Анаполис, щата Мериленд.
 6 души са убити и над 20 ранени при пукотевица в редакцията на вестник в Мериленд 6 души са убити и над 20 ранени при пукотевица в редакцията на вестник в Мериленд
Шест души са убити и над 20 са ранени при пукотевица в редакцията на вестник "Капитал газет " в град Анаполис, щата Мериленд, заяви телевизия Ем Ес Ен Би...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР