Стотици посрещнаха първото юлско утро на брега на Дунав във

...
Стотици посрещнаха първото юлско утро на брега на Дунав във
Коментари Харесай

Във Видин отбялязаха Джулай морнинг на брега на Дунав

Стотици посрещнаха първото юлско утро на брега на Дунав във Видин. В отбелязването на неофициалния празник, символизиращ новото начало и упованието за по-добро бъдеще, се включиха видинчани на друга възраст.
"Това е първият юлски изгрев, който посрещам. Решихме, че годините ни минават и взехме решение да не изпуснем нещо. Предполагам, че ще бъде хубаво ", "За първи път съм решила с компания да останем безусловно цялата вечер и да посрещнем сутринта празника. Това е едно доста прелестно преживяване, доста се веселя, че съм с хора, с доста близки другари, които обичам, и мисля, че това е една извънредно приятна и положителна страст. В момента той се чества единствено в България и се веселя, че тази традиция се е запазила. Важна е позитивната страст ", "Джулай морнинг е да се събереш с другари, да си говорите, да се запознаеш с нови хора, с луди глави като теб, които ще стоят цяла вечер на открито - преживяване си е да посрещнеш по този начин слънцето ", споделиха присъстващите.
Джулай морнинг бе маркиран и с концерт. Специални посетители бяха Стефан Вълдобрев и "Обичайните обвинени " и "Северозападняците "./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР