Стотици пловдивчани щурмуваха най-новия магазин на LIDL минути след официалното

...
Стотици пловдивчани щурмуваха най-новия магазин на LIDL минути след официалното
Коментари Харесай

Лидл откри шестия си магазин в Пловдив

Стотици пловдивчани щурмуваха най-новия магазин на LIDL минути след формалното му разкриване през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .
Намира се на бул. "България " 115А. Той е шестият обект на комерсиалната верига в Пловдив, втори за регион "Северен ".

"Новият ни магазин е отражение на дълготрайния ни ангажимент в града, както и доказателство, че Лидл България не стопира да се развива. ", обърна се към гостите, почели събитието, Доротея Митева, Директор Продажби и логистика за централна и източна България.

С откриването на новия магазин Пловдив се подрежда на второ място - незабавно след столицата, по брой магазини от веригата. Това е и първият магазин в града, интегрирал детайли от най-новата идея на LIDL. Той е построен напълно с мисъл за клиентите, чиновниците и околната среда. Площите са по-широки, а продуктите са групирани на правилото "магазин в магазина ", което обезпечава оптимално улеснение и икономисва време при търсене. Отделно - има продуктови групи, както и нови секции като Деликатека (селекция нарязани висококачествени обичайни български колбаси) и Витаминотека (любимите на малчуганите плодове и зеленчуци).

Сред формалните посетители бе и кметът на регион "Северен " Ральо Ралев, а за най-нетърпеливите пловдивчани подписи раздадоха началник Манчев и началник Шишков.

LIDL е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. В България започва активността си през 2010 година, през днешния ден компанията има 86 магазина в 45 града и над 2 300 чиновници.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР