Стотици наши сънародници, които рано тази сутрин трябваше да се

...
Стотици наши сънародници, които рано тази сутрин трябваше да се
Коментари Харесай

Кошмар за стотици българи, заклещени на летището в Белград

Стотици наши сънародници, които рано тази заран трябваше да се приберат в София с полет FB1824 на авиокомпаниа Air Serbia, останаха неприятно сюрпризирани, защото полетът бе анулиран. Това описват пострадали.

Самолетът трябваше да излети в 0:40 часа в петък, само че в последния миг бе канселиран. " От самолетната компания не се погрижиха за нас с часове и по този начин бяхме принудени да висим на аерогарата дружно с куфарите си ", не скри възмущението си един от пасажерите на злощастния дестинация. На сръбския оператор са били нужни цели 180 минути преди да провежда превозването на пасажерите до хотел в покрайнините на Белград.

От самолетната компания са дали обещание на пасажерите, че ще поемат разноските им по настаняването и пазаруването на нов билет. По първични данни полетът от Белград до София би трябвало да се извърши през днешния ден преди обяд. Интересното в тази ситуация е, че полетът Белград-София през вчерашния ден бе единственият анулиран. Проверка на БЛИЦ откри, че пасажерите, пътуващи за Барселона, Франкфурт, Дубай, Ларнака, та даже и до Тирана са изхвърчали сполучливо. Сръбският оператор ще върне парите на ощетените българи, само че кой ли ще им върне нервите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР