Стотици леви активисти, земеделци и студенти влязоха в сблъсъци с

...
Стотици леви активисти, земеделци и студенти влязоха в сблъсъци с
Коментари Харесай

Във Филипините изгориха 4-метрова фигура на Тръмп

Стотици леви деятели, земеделци и студенти влязоха в конфликти с полицията за битка с безредиците в столицата на Филипините през днешния ден, до момента в който се готвеха да изгорят изображение на американския президент Доналд Тръмп във формата на свастика, оповестиха организациите.
Полицията в Манила употребява водни оръдия против стачкуващите, които минаха по бул. " Тафт ", на към 6 км от постройката, където е срещата на върха на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия.
Протестиращите, наброяващи към 1000 души, влязоха в конфликти с изпратените да ги разпилян близо 500 служители на реда. Те скандираха " Забрана за Тръмп ", " Американските войски вън " и " Долу империализмът на Съединени американски щати ". Съобщава се за ранени чиновници на реда.
Високата близо четири метра фигура на Тръмп има четири ръце, изобразяващи свастика, а зад него се подава филипинският президент Родриго Дутерте. Едната държи торба с пари, другата нуклеарна бойна глава, третата револвер, а четвъртата лопата.

Снимка: БГНЕС
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР