Стотици жители на село Дагоново, близки, приятели и съученици изпратиха

...
Стотици жители на село Дагоново, близки, приятели и съученици изпратиха
Коментари Харесай

Покъртителни СНИМКИ от погребението на трагично загиналата красива студентка Фатиме

Стотици поданици на село Дагоново, близки, другари и съученици изпратиха в последния й земен път 19-годишната Фатиме Колашева. Младото момиче, което тази година се записа да учи за здравна сестра в ЮЗУ в Благоевград, не съумя да сбъдне фантазията си поради драматичен случай, лишил живота й по безразсъден метод.

Вчера към 9.00 часа на път за лекции Фатиме Колашева бе премазана от 53-годишния Илия Шопов от село Черниче, седнал зад кормилото на камион, цялостен с пясък.

Поклонението пред 19-годишната Фатиме Колашева се състоя в дома й в родното й село Дагоново, а хората не сдържаха сълзите си поради нелепия метод, по който младото момиче си отиде.


За да я изпратят в последния й път, на погребението на Фатиме пристигнаха два рейса нейни сътрудници, някогашни съученици и учители. Всички бяха безсилни в тъгата си по изгубения непосредствен и другар.



Преди минути пък стана ясно, че с разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура-Благоевград за период до 72 часа е арестуван водачът на тежкотоварен автомобил, провокирал пътнотранспортно произшествие със починало 19-годишно момиче. Това оповестиха от Апелативна прокуратура-София.

Мъжът е притеглен в качеството на обвинен за осъщественото от него закононарушение. Предстои Окръжна прокуратура-Благоевград да внесе в съда искане за мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Снимки: struma.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР