Стотици жители на регионите Гоце Делчев, Благоевград, Банско, Петрич, Сандански

...
Стотици жители на регионите Гоце Делчев, Благоевград, Банско, Петрич, Сандански
Коментари Харесай

Измамени летовници: Не ходете в този хотел между Равда и Несебър, ужасите започват още от вратата!

Стотици поданици на районите Гоце Делчев, Благоевград, Банско, Петрич, Сандански и Радомир останаха неприятно сюрпризирани от изискванията за отмора в хотел „ Хит “, намиращ се сред Равда и Несебър. Офертата, от която те били привлечени, предложила реновиран хотел със личен басейн, втора линия на морския бряг и изхранване на „ блок маса “, описват те пред Struma.bg.

Още с идването започнаха проблемите ни. Групите дойдоха към 12,30 часа. Въпреки че напускащите стаите ги бяха освободили в 11,00 часа и чакаха рейсовете за дома, обслужващият личен състав не съумя да почисти стаите и настаняването стартира в 14,15 часа до 15,30 часа.

Ужасът стартира още при влизането в хотелските стаи – замърсен мокет с изпадала мазилка от таваните, счупени кранчета в баните, одеяла, миришещи на плесен, мръсни калъфки, нощни лампи, които са изолирани с тиксо и не работят.

„ Луксът “, който се предлага в стаите, е ледник, който не работи, дребен тв приемник без отдалечено, климатик, който също не работи. Има единствен контакт с 2 извода.
Черешката на тортата бе, когато всички, изнервени от видяното досега, отидоха да вечерят в нещо като сходство на ресторантче, което се оказа трапезария с доста дребен потенциал. След час и половина редене на опашка за така наречен блок маса новите посетители останаха възмутени от менюто. Млади и неопитни юноши бяха заредили тъкмо 5 тави – едната с yвeхнали домати и краставици, едро нарязано зеле като за фураж, рядка картофена чорбица за гарнитура и дребни, плоски безвкусни кюфтенца. За наслада имаше и една тавичка любеница за десерт, въпреки и топла.

Проблемите продължиха и през нощта. Оказа се, че хотелът е цялостен с групово проведени възпитаници. Цяла нощ те тряскаха порти, викаха, тичаха по коридорите и хвърляха празни бутилки от балконите. Такова разбиране като „ защита на хотела “ липсваше.

Втората вечер, към среднощ, във фоайето на хотела петокласници и шестокласници пушеха електронна цигара и пиеха бира, а на масата извън стояха четиримата ръководители на въпросните възпитаници и се правеха, че не виждат нищо. Едва когато им направихме забележка, те влязоха и ги изпратиха по стаите, сякаш да си лягат. Само след половин час обаче децата още веднъж слязоха, този път с водка и кола, необезпокоявани от към този момент заспалите ръководители.

Още от втория ден половината от почиващите в хотела си откриха заведения за хранене в близост, където да закусят, обядват и вечерят. Така си икономисаха унижението да се редят по 2 часа на опашка заран, обед и вечер за храна, която така и така надали биха яли и бежанците. От личния състав признаха, че потенциалът на така наречен ресторант-столова е за изхранване на 100 души, а признатите клиенти на хотела са над 350. Друг огромен проблем било текучеството на личен състав в хотел „ Хит “, което се отразява на качеството на услугите.

При инспекция в интернет на уеб страницата на хотела лъснаха неприятни мнения от предходни почиващи в него. Той бил с категория една звезда, защото в българската хотелска категоризация няма нула звезди.

Ето какво споделя учителката Анета Гоцева във Facebook:
„ И ние бяхме с учениците от 9 юли – цялостна бедност. Първата вечер бях без осветяване, 8 дни без телевизия, този на рецепцията ме изкара, че не знам да работя с две отдалечени, а аз се смятам за механически грамотна, щом си конфигурирам сама принтери и стратегии. Осем дни никой не ни замете стаята, беше прашно и мръсно, редяхме се за храна над 40 мин., а сред почиващите имаше доста майки с дребни деца. Храната – смут, и прасетата няма да я ядат. Добре че имаше любеница и самун! “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР