Стотици жители на район Южен се събраха снощи в парк

...
Стотици жители на район Южен се събраха снощи в парк
Коментари Харесай

Пълен парк „Белите брези“ за победа на ГЕРБ

Стотици поданици на регион „ Южен ” се събраха нощес в парк „ Белите брези ” на предизборния концерт в поддръжка на претендентите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров, за кмет на регион „ Южен ” Атанас Кунчев и за общински съветници.

„ Заставаме пред Вас с ясното схващане в какво положение е оставен регион „ Южен ” от предходното ръководство – затворени улици, непрестанни поправки, транспортна обсада и усложнение в всекидневието на  100 хиляди поданици на региона.

Само преди броени дни по наше гледище с претендента ни за кмет Костадин Димитров организирахме среща в София с министъра на превоза, с цел да сложим на масата проблемите, пред които сте изправени и да търсим решения. Тези настоятелни претенции от наша страна ще продължат, до момента в който проблемите бъдат решени, в случай че ни дадете своето доверие с № 7 на 29-ти октомври ”, съобщи пред събралото се голям брой регионалният координатор на ГЕРБ в Пловдив Димитър Колев.

Той предложения на сцената претендентите за кмет на Пловдив Костадин Димитров и за кмет на регион „ Южен ” Атанас Кунчев

„ Район „ Южен ” ще получи добра грижа. Говорейки си с всеки от Вас по време на обиколките ми, разбрах какви прелестни хора живеят тук и какъв брой доста заслужават те. Нашият претендент за кмет на регион „ Южен ” е Атанас Кунчев и той има моята цялостна поддръжка ”, съобщи Костадин Димитров.

„ За мен това е голямо самопризнание, което доста ме задължава. Цял месец обикалям региона и виждам неговото положение. Знаете по какъв начин работех като заместник-кмет в регион „ Източен ” – сред хората, на терен. Тук ще вложа 7 пъти повече хъс, воля, работа. Заедно с вас ще успеем ”, сподели претендентът за кмет на „ Южен ” Атанас Кунчев.

Фолклорен отбор „ Тракия ”, Здравко Мандаджиев и оркестър „ Канарите ” с началник Атанас Стоев се погрижиха за положителното въодушевление на присъстващите.

„ Изключително съм благополучен, че видях по този начин многолюден парк „ Белите брези ”. Хорото е  знак на целокупност, единение и обединяване. Точно с такава страст беше изпълнена атмосферата на празника нощес. И това е с помощта на вас, жителите на регион „ Южен ”.

Много ръце стиснахме с претендента ни за кмет на Пловдив Костадин Димитров, доста зареждащи страсти получихме. Благодарим Ви за вниманието и поддръжката ”, показа Атанас Кунчев  след събитието.

Кандидатите за кмет на Пловдив, кмет на регион и общински съветници са с № 7 в трите бюлетини на локалните избори на 29 октомври.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР