Стотици жители и гости на града присъстваха на официалното откриване

...
Стотици жители и гости на града присъстваха на официалното откриване
Коментари Харесай

Откриха Врачанския есенен панаир /снимки/

Стотици поданици и посетители на града участваха на формалното разкриване на 134-то издание на Врачанския есенен панаир. 
Кметът Калин Каменов поздрави посетителите на обичайното ревю.
“Радостно е, че през днешния ден панаирът във Враца е място, където стотици родни производители показват своята продукция. Нека не забравяме, че в случай че ние не пазим традициите, няма кой различен да го направи. Да бъдем единни и в идващите дни да се честваме дружно. С моя екип сме подготвили разнообразна културна стратегия, която да удовлетвори усета на всеки. Вярвам, че с общи старания ще успеем да надградим постигнатото и с всяка последваща година това обичайно събитие да бъде привлекателен център за още повече производители и международни музиканти! ” Бъдете здрави и се забавлявайте ”, сподели още Каменов. 
В формалното разкриване присъединяване взеха ПТС “Хемус ”.
На събитието участваха още: народните представители Красен Кръстев и Мартин Харизанов, регионалният шеф Надя Донкинска и заместител регионалният шеф Николай Николов, ръководителят на Общинския съвет доктор Владимир Христов и общински съветници, управителният екип на локалната администрация и жители. 
Програмата продължи с концерт на Рони Ромеро и група “Еридан ”. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР