Стотици хора заети в обслужващата сфера останаха без работа след

...
Стотици хора заети в обслужващата сфера останаха без работа след
Коментари Харесай

Молба от млад готвач от Етрополе за каквато е да е работа просълзи мрежата

Стотици хора заети в обслужващата сфера останаха без работа след затварянето на питейни заведения, заведения за хранене и сладкарници поради частичния локдаун у нас до 21 декември, написа

Това принуди доста хора да сменят специалността и да търсят нова работа с една цел - да оцелеят и посрещат разноските си. Един от тях е Кристофър. Ето неговия апел.

"Казвам се Кристофър Василев и съм на 23год. От Град Етрополе, по специалност съм готвач, също по този начин упражнявам Сомелиерство, само че това губи всякакво значение за този сложен интервал...

Тук съм с молба, в случай че някой може да ми помогне да си намеря работа в този сложен миг. Имам потребност от приходи и съм подготвен да упражнявам нещо друго.

Имам опит като складов служащ, оператор на машини, касиер, външно строителство, хигиенист. Отговорен, деятелен и ухилен човек съм. Единствената ми молба към вас е, в случай че съумеете да ми предложите нещичко да ви се намира една стаичка, в която мога да почивам след работния ден. Работното време не ме тормози, стига да се отплаща на труда ми. Ще съм извънредно признателен, в случай че се отзовете към моята молба. Желая ви прекрасен и сполучлив ден ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР