Стотици хора се обединяват в помощ на майката от Горна

...
Стотици хора се обединяват в помощ на майката от Горна
Коментари Харесай

​Стотици хора в помощ на майката на загиналото на пешеходна пътека момиче

Стотици хора се сплотяват в помощ на майката от Горна Оряховица, която нощес загуби 15-годишната си щерка, блъсната на пешеходна пътека в града. На мястото, където Ани беше прегазена, през целия ден се стичат нейни другари, с цел да оставят цветя.

Гара Горна Оряховица, Горна Оряховица

В обществените мрежи е оповестена дарителска сметка на името на майката - Ивелина Иванова, която от години сама се грижела за единственото си дете. Разследването на случая е поето от прокуратурата, откъдето към момента не са удостоверили дали причина за нещастието е превишена скорост.

На новата пешеходна пътека ясно се вижда огромен надпис: погледни! Това предизвестие не избави живота на Ани! Прибирала от среща с другари, слязла от рейса и тръгнала по зебрата към дома си.
Жена, съседка: Не знам слизало е от рейса.... не ме питайте, всеки можеше да бъде и аз можеше да бъда. Тука се кара със....Мъж: Не мога да си го обясня. Невнимание. Дъщеря ми е била в автобуса и е слязла. Момичето е пресякло пътеката и е било в профил към този момент, само че очевидно си е отвлякъл вниманието.
Блъска я 48-годишен лидер, бил нощна промяна. Не е използвал алкохол и опиати. Пътят на случая е двулентов, прав, с отлична видимост. Хората в квартала обаче описват, че поради мощния надолнище тук се кара лудо.

По време на нещастието майката на детето била нощна промяна в Захарни фабрики. От управлението обявиха, че ще поддържат финансово дамата, която от години сама се грижела за единственото си дете.
 15-годишно момиче почина след удар от патрул на пешеходна пътека 15-годишно момиче почина след удар от патрул на пешеходна пътека
15-годишно момиче почина, ударено от патрулен автомобил на частна охранителна компания в Горна Оряховица. Инцидентът е станал към 20:40 часа нощес на п...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР