Стотици хора, посетили митинг на Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Стотици хора, посетили митинг на Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Стотици зарязани в студа, няколко в болница след митинг на Тръмп

Стотици хора, посетили протест на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в Омаха във вторник, са били оставени на студа, тъй като не са обезпечили превоз за транспортиране, заяви Ню Йорк Таймс.

Шестима са били откарани в болница, а над 20 индивида сами са потърсили лекарска помощ, поради премръзванията.

Срещата сред президента, който води акцията си за преизбиране, и почитателите му в Омаха се е провела на летище „ Епли “. Хората са били докарани от паркинга до мястото на срещата от шътъл бусове, само че откакто Тръмп е приключил с шоуто си, се е прибрал, а за тълпата не е имало бусове.

Според очевидци, бусовете са били повече за събиране, само че им споделили, че за транспортиране няма да има. След като настанала блъсканица, уредниците въпреки всичко съумели да съберат няколко рейса, само че това коствало часове очакване на студа. Последният откаран се качил на рейс в 23.50 ч., а митингът е приключил към 21.00 ч. За най-рано пристигналите, това прави към 10 часа, които са прекарали на летището, последните от които – на температури близки до нулата.
...

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР