Стотици хора от всички възрасти се включиха в събитието Huawei

...
Стотици хора от всички възрасти се включиха в събитието Huawei
Коментари Харесай

Стотици бягаха с Ивет Лалова на Huawei Spring Run |

Стотици хора от всички възрасти се включиха в събитието Huawei Spring Run на стадиона в НСА, като имаха опцията да се “пробват ” против най-бързата бяла жена Ивет Лалова.

Прочутата ни атлетка беше специфичен посетител на проявата, която съответства с премиерата за България на новия смарт часовник Huawei Watch GT Runner, особено насочен към феновете на един от най-популярните и налични спортове – бягането. Най-многобройни бяха децата, като част от тях бяха от атлетическата академия на Лалова.

На старт застанаха и техните родители, както и фенове на бягането от по-зряла възраст, които демонстрираха изгодите от постоянното спортуване. Преди общата обиколка Ивет показа скъпи препоръки към всички фенове по какъв начин вярно да се настроят преди тичане, какъв брой значима е загрявката и какъв брой рисково е претренирането, тъй като може да докара до неприятни последствия.

Точно в това се състои и изгодата от смарт часовник Huawei Watch GT, тъй като оказва помощ в следенето на резултатите от тренировката, в това число индикаторите на организма, дълготрайния напредък и доста други.

Атлетката раздаде и голям брой подписи, като не отхвърли селфи на нито един искащ. " Благодаря на всички, които се включиха. Надявам се бягането да стане неизменима част от живота ви ", сподели Лалова.
View this post on Instagram

За край беше извършена лотария с над 20 награди от домакина на събитието Huawei Mobile. Голямата премия - смарт часовник Huawei Watch GT Runner, завоюва невръстно момиченце, което беше пристигнало с родителите си - запалени бегачи, и братчето си. “Браво на детето, завоюва часовник на баща ”, възкликна Ивет, която изтегли номера на победителката. Други късметлии пък получиха едногодишен достъп до платено мобино приложение за тичане и тренировки и също си потеглиха усмихнати от стадиона в НСА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР