Стотици хиляди работещи в американската и канадската филмова индустрия и

...
Стотици хиляди работещи в американската и канадската филмова индустрия и
Коментари Харесай

Хиляди американци и канадци са останали без работа заради стачката в Холивуд

Стотици хиляди работещи в американската и канадската кино промишленост и в малкия екран са били без работа поради стачките в Холивуд, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Стачката на Гилдията на сценаристите стартира на 2 май и завърши в края на септември, а тази на екранните артисти продължи от юли до началото на ноември. Актьорите реализираха авансово съглашение със студиата в сряда предходната седмица.

Актьорите и сценаристите получиха огромна гласност, само че служащите от снимачните екипи на филми и телевизионни продукции понесоха огромни загуби, сподели Лори Рубинщайн, изпълнителен шеф на благотворителната организация за психологично здраве Behind the Scenes ( " Зад кулисите " ). " Той в действителност имаше потребност да работи ", сподели майката на асистент-режисьора Джо Буфалино, работил във кино лентата " Пътят на коприната ", който лиши живота си на 17 август т.г. " Не виждаше бъдеще пред себе си ", добави тя.

Фондът за кино и телевизия е дал към 3,75 млн. $ помощи. Канадската благотворителна организация Ей Еф Си спря изплащането на средства, откакто беше затрупана с молби. Фондът на развлекателната промишленост е разпределил 11,2 млн. щатски $ средства, най-вече на работещи в Калифорния, Ню Йорк и Атланта. Асистент на продукция от Торонто, който не желае името му да бъде оповестявано, е спял в автомобила си.

Нюйоркската реквизиторка Гуен Роуч и брачният партньор й са похарчили спестяванията си и са изоставили вярата да имат собствен дом. " Никога през живота си не съм мислила, че ще изследвам по какъв начин да аплайвам за обществена и хранителна помощ ", сподели Роуч, която е почнала работа в ресторант и в цветарски магазин.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР