Стотици граждани отговориха на трите въпроса от анкетата, част от

...
Стотици граждани отговориха на трите въпроса от анкетата, част от
Коментари Харесай

Стотици се включиха в анкетата „Как сте?“, част от кампанията на кандидата за народен представител инж. Росица Димитрова

Стотици жители дадоха отговор на трите въпроса от анкетата, част от акцията “Как сте? “ извършена по самодейност на инж. Росица Димитрова, претендент за депутат от Политическа партия ГЕРБ. Кампанията има за цел, с изключение на диалозите и срещите извършени в цялата област Благоевград, да даде опция на жителите да споделят най-належащите си проблеми и стремежи свързани с възстановяване качеството на живот в района.

Ето и резултатите:

100% от интервюираните показват, че завършването на Автомагистрала “ Струма “ е от основно значение за страната и за района.

Сред останалите най-често маркирани проблеми са: Безработицата в община Благоевград, ниските приходи, неналичието на вложения, казусът с бездомните кучета, казусът с неналичието на паркоместа в града, невъзможността на майки с колички да се придвижват по тротоарите, неналичието на уличното осветяване в кварталите.

Гражданите желаят още детски площадки, както и да се организира целенасочена политика за задържане на младежите в Благоевград. Като изключително необходимо показват още нуждата да се построи разваления мост, който свързва селата Покровник, Лешко, Габрово.

„ Разбира се, тези проблеми не са оригиналност, само че всичко това би могло да бъде решено, единствено в случай че има синхрон и взаимна работа сред централна и локална власт. Именно по тази причина е значимо да гласуваме на 2 октомври. “ Коментира инж. Димитрова и добавя:

„ В рамките на акцията дружно с моя екип успяхме да осъществяваме следните оферти:

Поставихме осветяване на ул. „ Костур “

Обновихме чешмата в село Церово

Боядисахме и реновирахме част от пейките на основната алея на МБАЛ Благоевград

Открихме незабравим знак на ул. „ Полковник Дрангов “

Успяхме да помогнем на няколко души да си закупят медикаменти, които са мъчно откриваеми в аптечната мрежа. “, споделя още инж. Димитрова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР