Стотици фенове на легендарната британска банда „Смоуки”, още не могат

...
Стотици фенове на легендарната британска банда „Смоуки”, още не могат
Коментари Харесай

Стотици фенове на „Смоуки” още не могат да си получат парите за билетите от отменения концерт в Бургас

Стотици почитатели на именитата английска тайфа „ Смоуки”, още не могат да си получат парите за билетите от анулирания през февруари концерт в Бургас. Градът беше включен, дружно с Варна в международното турне на рок ветераните.

Израснал с шлагерите на „ Смоуки”, Добромир Кузмов получава подарък от брачната половинка си билет за концерта им в Бургас.

" След като се анулира концерта, имаше предложение да присъстваме във Варна, само че доколкото сме с 3 дребни деца, за нас беше невероятно да пътуваме ", изясни Добромир Кузманов.

Разочарованите са стотици.

" Пишеше механически проблем. Говорих с операта, споделиха: " Никакъв механически проблем няма при нас. 100 лв. не са по никакъв начин малко”, оплаква се Мария Бъчварова.

" Тези пари изобщо не са постъпвали по наша сметка, а са били превеждани незабавно по сметка на разпространителя на билети ", изясни представителят на операта в Бургас Гергана Стоянова.

С Добромир потърсихме разпространителя.

" Организаторът поема връщането, защото ние сме му изплатили всичко. Ние просто сме един медиатор! ", твърди Пламен Марков – шеф на разпространителската компания.

--> А жалбите порастват.

" Рекламацията се предявява към този, от който е закупен билетът. Ако има укриване на лицето или някаква машинация, финансова машинация, тогава би трябвало да се заемат способените органи ", сподели Николай Стойков – шеф на КЗП – Бургас.

Организаторът на концертите сподели за bTV, че разпространителят не им е превел парите от билетите, за което ще заведат дело.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР