Стотици фенове на легендарната британска банда „Смоуки”, още не могат

Стотици фенове на легендарната британска банда „Смоуки”, още не могат ...

Стотици фенове на „Смоуки” още не могат да си получат парите за билетите от отменения концерт в Бургас.


Стотици фенове на легендарната британска банда „Смоуки”, още не могат да си получат парите за билетите от отменения през февруари концерт в Бургас. Градът беше включен, заедно с Варна в световното турне на рок ветераните.

Израснал с хитовете на „Смоуки”, Добромир Кузмов получава подарък от съпругата си билет за концерта им в Бургас.

"След като се отмени концерта, имаше предложение да присъстваме във Варна, но доколкото сме с 3 малки деца, за нас беше невъзможно да пътуваме", обясни Добромир Кузманов.

Разочарованите са стотици.

"Пишеше технически проблем. Говорих с операта, казаха: "Никакъв технически проблем няма при нас. 100 лева не са никак малко”, оплаква се Мария Бъчварова.

"Тези пари въобще не са постъпвали по наша сметка, а са били превеждани веднага по сметка на разпространителя на билети", обясни говорителят на операта в Бургас Гергана Стоянова.

С Добромир потърсихме разпространителя.

"Организаторът поема връщането, тъй като ние сме му изплатили всичко. Ние просто сме един посредник!", твърди Пламен Марков – управител на разпространителската фирма.

--> А жалбите растат.

"Рекламацията се предявява към този, от когото е закупен билетът. Ако има укриване на лицето или някаква измама, финансова измама, тогава би трябвало да се заемат компетентните органи", каза Николай Стойков – директор на КЗП – Бургас.

Организаторът на концертите каза за bTV, че разпространителят не им е превел парите от билетите, за което ще заведат дело.

Източник: btvnovinite.bg