Стотици фенове на Ботев (Пловдив) напълниха Южната трибуна на все

...
Стотици фенове на Ботев (Пловдив) напълниха Южната трибуна на все
Коментари Харесай

Девет години по-късно: Ботев отново е на Колежа

Стотици почитатели на Ботев (Пловдив) изпълниха Южната естрада на към момента строящия се стадион " Христо Ботев ", с цел да станат съпричастни със символичното завръщане на " жълто-черните " на " Колежа ". Футболистите от първия тим на Ботев посетиха клубния стадион за първи път от над 9 години насам.

Играчите на Ботев и целият треньорски щаб, отпред със старши треньора Бруно Балтазар, излязоха на терена на стадион " Христо Ботев " тъкмо в 10:00 часа и организираха малко занятие, а почитателите на " канарчетата " поддържаха своите любимци с песни, факли и димки.

Както е известно, декларираният период за довеждане докрай на оборудването е 31 март, с цел да може " Колежа " да вземе лиценз доникъде на месец април и дуелът сред Ботев и Левски в последния уикенд на април да се организира на стадион " Христо Ботев ".

Капитанът на " канарчетата " Виктор Генев не скри вълнението си от завръщането на отбора на клубното оборудване.

" Чувството е неописуемо. Тези хора чакат това да се случи толкоз години и то е напълно близо. Чувствам се горделив, че имам опция да бъда тук и се надявам това да бъде началото на нещо доста огромно. Всички от тима нямат самообладание да играят на този стадион, тъй че всички в отбора знаят защо става въпрос и са доста щастливи от обстоятелството, че ще имат шанса да играят тук ", съобщи Генев и изрази вяра, че Ботев ще завоюва идното градско дерби с Локомотив.

Сблъсъкът сред Ботев и Локомотив от 24-ия кръг на Първа лига е в неделя (19 март) от 17:00 часа въз основата на " канарчетата " в " Коматево ".
 Завишени награди в Ботев за пердах над Локомотив в дербито на Пловдив
Завишени награди в Ботев за пердах над Локомотив в дербито на Пловдив

Успех над градския противник ще бъде отдаден на притежателя Антон Зингаревич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР