Стотици ентусиасти посрещнаха първите слънчевите лъчи тази сутрин на Хижата

...
Стотици ентусиасти посрещнаха първите слънчевите лъчи тази сутрин на Хижата
Коментари Харесай

July morning! Стотици младежи посрещнаха изгрева на Хижата във Враца

Стотици запалянковци посрещнаха първите слънчевите лъчи тази заран на Хижата във Враца, видя кореспондент на организация BulNews. Въпреки че празникът се свързва по-скоро с едно друго потомство, всеобщо тази година Джулай морнинг бе маркиран от младежи. Причината за това е богатата стратегия, проведена от Младежкия център в града.
Купонът стартира още от следобеда на предния ден с доста музика и танци. В програмата бяха включени още огнено шоу, лов на съкровища и лятно кино. Цяла нощ регионът бе огласен от акомпаниментите на тежка музика, а младежите се любуваха на атмосферата на одеяла по поляните под звездното небе.
Малко след 5 часа бандата Sweet Poison подгря запалянковците, изкарали цялата нощ и занапред прииждащите хипари по душа, пристигнали единствено за изгрева. Точно в 6 часа и 2 минути слънцето се появи над Балкана и язовира, посрещнато с овации и съпроводено от звуците на емблематичния шлагер на Юрая Хийп – July morning oт 1971 година.
Организаторите, които и различен път са подготвяли стратегия за самобитния празник, само че за първи път с подобен мащаб, дават обещание събитието да се трансформира в обичайно. По този метод може да бъде възпитано още цяло едно потомство в свободолюбивия дух на отминалите към този момент хипи времена и почитащо праведната музика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР