Стотици деца от Плевен може да останат без плувен басейн,

...
Стотици деца от Плевен може да останат без плувен басейн,
Коментари Харесай

Стотици деца в Плевен могат да останат без плувен басейн

Стотици деца от Плевен може да останат без плувен басейн, в който да упражняват поради административни неуредици, заяви Нова телевизия.

Клубът им е бил изпъден от общинския басейн. Причината е недоразумение сред треньори и наемателя на оборудването, който също има клуб по плуване.

Един от треньорите изяснява, че казусът е от месец юли. Тогава четирима от общо шестимата треньори са напуснали клуба на наемателите.

От тогава се води разговор за това да могат да бъдат допускани и да работят умерено в басейна с децата. От 2 дни обаче не ги позволяват до басейна.

По думите на треньора причините на наемателя са, че водят нерегламентирани тренировки, тъй като нямаме контрактувани връзки с тях.

Той твърди обаче, че не нарушават нито един закон или вътрешно предписание и като жители си заплащат.

От своя страна наемателят Александър Ванков разяснява, че няма по какъв начин да позволява да се водят тренировки без да има контракт.

Аз нямам право да преотдавам общинска благосъстоятелност, само че има разновидности, в които можем да се споразумеем. Единият е още веднъж да бъдат на трудово заплащане при мен или да се измисли контракт за услуга, която да се фактурира, показва наемателят.

Той добавя, че става въпрос и за график, тъй като общинският басейн в Плевен е единствено един. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР