Стотици членове и симпатизанти на БСП за България“ от цялата

...
Стотици членове и симпатизанти на БСП за България“ от цялата
Коментари Харесай

„БСП за България“ закри кампанията си от Варна - Стотици симпатизанти на социалистите пяха с Миро и Мистерията на българските гласове

Стотици членове и симпатизанти на „ Българска социалистическа партия за България “ от цялата страна се стекоха във Варна за формалното закриване на националната предизборна акция. Председателят на предизборния щаб Борислав Гуцанов, водачите на листи и ръководителят на партията Корнелия Нинова благодариха на всички, взели участие интензивно в извършените десетки срещи във всеки изборен регион, с цел да бъде чут гласът на хората от цялата страна.

 „ Време разделно е. Предстои, може би един от най-важните и тежки избори през последните години “, сподели пред препълнената зала ръководителят на националния избирателен щаб на „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов. „ Ние ще създадем всичко допустимо България да бъде зона на мира, а не на снабдител на оръжие и муниции за Украйна. Като на обществена партия на нас ни подхожда да дадем решение за спокойно решение на военния спор и ние то имаме – договаряния, на които страната ни да бъде хазаин “, продължи той.  Водачът на листите във Варна и Търговище благодари на всички членове и симпатизанти на партията, които, макар многократното явяване на избори и опитите за заграбване на социалистическата концепция от други обединения, не я предадоха, а не престават да работят за нейните дела. „ Сърцето постоянно бие отляво “, приключи Гуцанов.

 „ Преценявайте ни по резултатите, по действително свършената работа. Не вярвайте на красивите обещания, прикани ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя напомни всички решения в интерес на хората, които бяха взети от предходните национални събрания. Всички те бяха част от програмата на социалистическата партия и станаха факт, с помощта на дейната работа на депутатите и участниците в ръководството от Българска социалистическа партия, акцентира Нинова и изброи по-високите пенсии, безплатните детски градини, ясли и учебници, по-високата минимална работна заплата и купони за работещите, по-високите майчински и тавана на цените на тока. „ Непрекъснато ни се основават партии – двойници с една единствена цел – да обезсилят Българска социалистическа партия, тъй като ние не предадохме българския интерес и по този начин ще бъде и отсега нататък “, сподели лидерката на социалистите. „ Няма по какъв начин да се спре стремежът към правдивост, тъждество и независимост. Ние сме и ще продължим да бъдем партията която избавя националния интерес и децата на България. Никога не се предавайте! Кураж и напред! “, прикани Корнелия Нинова в навечерието на вота за 49-то Народно заседание, който ще се организира на 2 април.









*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР