Стотици активисти се събраха в Мюнхен в сряда срещу доставките

...
Стотици активисти се събраха в Мюнхен в сряда срещу доставките
Коментари Харесай

Протести в Германия срещу доставките на оръжия за Украйна

Стотици деятели се събраха в Мюнхен в сряда против доставките на оръжия за Украйна и с искане за намиране на дипломатическо решение на спора.

На фрагменти се вижда по какъв начин протестиращите носят плакати, на които написа: " Вместо гранати - дипломация " и " Спрете оръжията, войната и миграцията ".

Обръщайки се към участниците в митинга под лозунга " без оръжия реализираме мир ", един деятел изрази угриженост, че доставките на оръжия и разширението на НАТО заплашват мира в Европа.

" Проучили сме самодейността ни против спора. Това е вик против нашата западна и самостоятелна независимост. Искаме медиите и държавното управление да приказват по тези тематики, които би трябвало да бъдат разкрити. Настояваме да забележим резултатите от изследването по отношение на единодушието на шведския народ да се причисли към НАТО и желаеме Швеция да обмисли добре това решение ", съобщи водачът на придвижването " Macht Frieden ".

Припомняме, че Германия се съгласи да достави танкове Леопард на Украйна през януари. Първата пратка от 18 танка към този момент беше изпратена в Киев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР