Стоте дни на кабинета на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов

...
Стоте дни на кабинета на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов
Коментари Харесай

БСП: Стоте дни на кабинета са пропиляно време за България

Стоте дни на кабинета на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила са пропиляно време за България, не бе подложен нито един от значимите проблеми за българските жители. Това съобщи на конференция в централата на Българска социалистическа партия Жельо Бойчев. От Българска социалистическа партия направиха разбор на стоте дни на съдружното ръководство на ГЕРБ и Обединените патриоти и управническата им стратегия.

Това е държавно управление на свадите, корупцията и неустойчивостта, съобщи Бойчев. По думите му НДК, Боршош, "Суджукгейт " не са единствено изолирани феномени, а обрисуват същинския профил на ръководството. Всичко се свежда единствено до едно - преодоляване на стопанската система, търговия с въздействие, покоряване на цели браншове, разяснява той. Тези 100 дни върнаха омразата, борбата и разделянето в българското общество, счита той.

По думите му общественият разговор е замразен, очевидци сме на митинги в Министерство на вътрешните работи, безпорядък към плановете за рационализация на армията, опит за опълчване сред институциите. Според него ръководещите са посочили, че избират силата пред демокрацията, "суджука за малко на брой, вместо самун за всички ", написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР