Сторми Даниелс, звездата от филмите за възрастни е правила секс

...
Сторми Даниелс, звездата от филмите за възрастни е правила секс
Коментари Харесай

Порноактриса: Правих секс с Тръмп, това бяха най-лошите 90 секунди в живота ми

 Сторми Даниелс, звездата от филмите за възрастни е правила секс с някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на брака му с Мелания. По думите й, тя и Тръмп се срещнали посредством юриста му Майкъл Коен и скоро последвали " най-лошите 90 секунди в живота й “, предава БГНЕС.

В подкаста Mea Culpa Даниелс споделя пикантерии за половите си прекарвания с някогашния президент. Тя разкри, че срещата е била уговорена на благотворително голф събитие, след което те са се озовали в стаята му.

" Той се съблече и седна на ръба на леглото. След което стана и ми сподели: " Това е твоят късмет “. Казах: " Какво? ", а той продължи: " Трябва да ми покажеш какъв брой го искаш ", описа тя.

Сторми изясни, че всичко е било по взаимно единодушие и че няма тормоз или корист.

Порно актрисата твърди, че се е срещала няколко пъти с Тръмп и всичките пъти когато той към този момент е бил женен за Мелания.

Даниелс, която от този момент е написала книга за несъгласията и се ангажира с обиколка в стриптийз клубове след абсурда, съобщи, че е получавала голям брой закани и е била обект на последователи на някогашния президент, откогато абсурдът стана обществено притежание.

Даниелс, чието име е Стефани Клифърд, съдеше Тръмп за клюка, откакто той отхвърли нейните изказвания и схемата за заплащане " под масата ". Това дело към момента е висящо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР