Стопкадри Нова ТвВокалистът на Б.Т.Р се справя перфектно в Като

...
Стопкадри Нова ТвВокалистът на Б.Т.Р се справя перфектно в Като
Коментари Харесай

Най-големият кошмар на Наско от БТР в Капките

Стопкадри Нова Тв

Вокалистът на Б.Т.Р се оправя съвършено в „ Като две капки вода “ и се бори с артиста Владо Зомбори за крайната победа.

Самият Атанас Пенев обаче загатна кое може да го провали в идващите епизоди и да го лиши от успех във формата.



Нямам искания какви песни да пея, само че в случай че ми се падне такава от попфолк, ще ми бъде доста мъчно, защото не го разбирам този жанр и не го умея, призна в „ На кафе “ Пенев.

Последният сподели още, че си е дал ясно сметка какъв брой е мъчно да влезеш в кожата на някой различен, който е радикално друг от него и да се опита да направи неговия облик.

Пенев е признателен на двете си обичани дами – брачната половинка и щерка му, която е актриса, за препоръките, които му дават и за помощта им при пресъздаването на облиците.

Винаги диря мнението на щерка ми и тя ми споделя: Справи се отлично, изненада ме тук. Много добре беше това или тук нали има какво повече да се желае, прям е Пенев пред Нова Тв.



Моята брачна половинка също доста ми оказва помощ. За Павароти ми оказа помощ, а в този момент ми оказва помощ извънредно доста за сръбския, тъй като не поради това, че аз не не го знам този език. Аз го разбирам ужасно, само че акцентът и говорът би трябвало да ги почистим в самото пеене, добави той.

Правя си такива дребни записи и я карам да чуе това, което преговарям, а тя ми споделя кое съм направил добре и кое би трябвало да трансформира, сподели още Наско Пенев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР