Стопкадри Нова ТвВладислав Панев от ПП-ДБ направи анализ на поведението

...
Стопкадри Нова ТвВладислав Панев от ПП-ДБ направи анализ на поведението
Коментари Харесай

Панев: ДПС е партия с натрупани проблеми, но без нея сглобката не може

Стопкадри Нова Тв

Владислав Панев от ПП-ДБ направи разбор на държанието на Делян Пеевски.

Очевидно Пеевски подвига доста звук в Народното събрание и във връзка с дейностите на изпълнителната власт. Знаете, че Движение за права и свободи е нужен сътрудник във връзка с болшинствата и решенията, които се вземат с две трети болшинство, а точно промени в Конституцията, които са основни.

Това сподели Панев в „ Твоят ден “ по Нова нюз.

Последва въпрос на водещата.

Променя ли се господин Пеевски към положително. Още повече, откакто в предходния парламент имате едно селфи и то евентуално би следвало да приказва, че това е изложение и подозрение срещу него по разнообразни въпроси. Затова Ви запитвам в този момент, каква е равносметката, тъй като към този момент ваши сътрудници споделят една позитивна равносметка от неговата промяна и обществен облик, попита Лора Инджова.

Аз не съм сигурен, че той се е трансформирал, доколкото съм го познавал. Смятам, че Движение за права и свободи ненапълно играят позитивна роля във връзка с евроинтеграцията на България, само че несъмнено това е партия с насъбрани проблеми, които не виждам по какъв начин скоро биха могли да бъдат решени, добави Панев.

Според него обаче без Движение за права и свободи сглобката няма да може да работи и да извърши някои от главните цели, след които са промени в Конституцията и правосъдната промяна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР