Стопкадри Нова ТвВинаги намирам нещо, което да правя и нещо,

...
Стопкадри Нова ТвВинаги намирам нещо, което да правя и нещо,
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Ако имам четвърто дете, по-добре да е момче

Стопкадри Нова Тв

Винаги намирам нещо, което да върша и нещо, с което да се развъртвам. Специално за докторатурата, мисля, че ненапълно е и наложително. Така го усещам поради хората, поради фамилията, поради мен самия, поради кариета която съм основал. Трябва да има за мен по този начин и теоретичен аспект, тъй като за спорта считам, че е безусловно наложително.

Това сподели за „ На кафе “ Тервел Пулев.



Той призна още, че не дава наставнически препоръки на известния си брат.

Кубрат се оправя сносно и доста, доста не му трябват препоръки. По-скоро той съумява да си открадне, в случай че види някой забавен образец за нещо съответно. Надгражда го, измисля негови способи за гледане и образование на децата. Той е един сполучлив родител към този момент две години, добави Тервел.

Професионалният боксьор даде забавен отговор и на въпроса, откакто към този момент има трима сина, желае ли да има и момиченце, с каквото се снабди Кубрат.



Това, което аз имам като наблюдаване от брат ми и от неговата дъщеричка е, че доста по-сложно е да гледаш щерка. Трябва да имаш доста по-специални връзки, би трябвало да правиш прически преди да излизаме на открито, би трябвало да правиш всякакви по-специални неща, призна Тервел Пулев.



Затова за мен персонално е по-трудно да гледаш дъщерички. Честно да ви кажа, нямам упоритост за момиче, в случай че някой ден се появи още едно дете, по-добре да е момче. Но това е Божа работа. Ако е момиче, отново ще бъдем с нея, съобщи още Тервел.

Относно изявите на кръга, той разкри, че си е дал задоволително време, с цел да се възвърне изцяло от предния мач и от травмите, които е получил.

Към този миг не е правил никакъв проект за мач до септември, само че по-късно сигурно щял да провежда нещо.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР