Стопкадри Нова ТвВиктор Ковачев, който напусна Хелс Китчън“, призна пред

...
Стопкадри Нова ТвВиктор Ковачев, който напусна Хелс Китчън“, призна пред
Коментари Харесай

Виктор от Кухнята на Ада: Баща ми не беше добър човек, имах тежко детство

Стопкадри Нова Тв

Виктор Ковачев, който напусна „ Хелс Китчън “, призна пред Гала, че е извършил задачата си в риалити шоуто за готвене. Той приказва и за тежкото детство, което е имал след гибелта на неговия татко.



„ На всеки човек би му се желало да остане до края, всеки човек има някакви упоритости, които да покорява и по този начин нататък, само че те в действителност са доста положителни и мощни готвачи, множеството. Знаете, че аз не съм готвач, само че извънредно се веселя, че стигнах дотук и да вляза в „ Хелс Китчън “, беше, че желая да се занимавам интензивно с щедрост и основната цел е беше да оказвам помощ на деца, които не могат да си разрешат лекуване в България, и като цяло обвързвано с лекуване и при медицински артикули и потребности “, сподели в „ На кафе “ Виктор.



„ Аз съм си добродушко, добър човек, с добра душа и почтено сърце. Винаги съм бил от хората, които са доста скромни в живота, в никакъв случай не съм имал някакви заболели упоритости да подчинявам някакви върхове, а пък и аз излизам от такова семейство, че постоянно съм се трудил самичък в живота и в никакъв случай нищо не ми е идвало готово. От доста рана детска възраст в действителност си работя и се устоявам “, добави Виктор.

„ Баща ми не беше от многото положителни хора, няма да изкарам детайлности тук, тъй като надали хората се интересуват от това, само че да речем, че не беше прекрасен и добър човек. За сметка на това, майка ми се разболя тежко след неговата загуба и беше в доста мъчно здравословно положение. Това накара мен и сестра ми да се трудим и да се грижим повече за нея. Сестра ми е по-голяма и в този момент живее в Германия с двете ми племеннички. Когато имаме време, когато аз съм в отмора и сестра ми е у дома, а децата са на учебно заведение, се събираме по този начин на вайбър да си приказваме “, приключи Виктор Ковачев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР