Стопкадри Нова ТвУчастниците в Един за друг“ Иван и Александрина

...
Стопкадри Нова ТвУчастниците в Един за друг“ Иван и Александрина
Коментари Харесай

Иван от „Един за друг“: Пред баничарницата ми е върволица, всеки иска да ме види

Стопкадри Нова Тв

Участниците в „ Един за различен “ Иван и Александрина гостуваха на Гала в „ На кафе “ по Нова Тв. Съпрузите признаха, че двуседмичния им престой в телевизионното предаване е повишил техния публичен рейтинг.



„ Пред баничарницита ми към този момент е върволяк. Всеки вика: Идвам да видя Ванката. Всеки желае да се снима с мен. Аз им давам отговор, че фотографията е най-лесната работа, само че първо би трябвало да похапнат “, призна Иван.

„ Хората, като ни срещнат, като цяло доста ни разпознават. Много ни стопират и не ни споделят здрасти, ами напряко идват и ти се хвърлят. Много необичайно е това възприятие, тъй като с такава усмивка, все едно ни познават. Обаче на нас може и да ни е необичайно, само че възприятието е и някак неповторимо и готино. Един като махне, всички почват да свирят, то е страшна работа. Просто е доста прелестно възприятието “, добави Александрина.



Нейният мъж пък разчувства Гала, като й призна: „ За моята жена нямаше значение до каква степен ще стигне и дали ще завоюва. Каза ми, че най-важното за нея е, че след това, като излезе, ще се запознае с Гала онлайн. Тя ти е огромна фенка, гледа всичките ти излъчвания. “

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР