Стопкадри Нова ТвСиноптикът Николай Василковски направи дългосрочна прогноза за времето

...
Стопкадри Нова ТвСиноптикът Николай Василковски направи дългосрочна прогноза за времето
Коментари Харесай

Василковски: Времето се затопля, после температурите падат под нулата

Стопкадри Нова Тв

Синоптикът Николай Василковски направи дълготрайна прогноза за времето през месеца.

Той сподели, че до довечера преваляванията ще спрат, а в първите пет дни на другата седмица ще е топло за сезона, като в четвъртък температурите ще стигнат до 15-16 градуса.



Според него в този миг към този момент вали по-слабо на доста места в страната, като се изключат може би Родопите, където вали по-интензивно.

Тенденцията е преваляванията да понижават и да стопират, този средиземноморски циклон си отпътува към Черно море и надлежно времето ще се успокои, сподели по Нова Тв Василковски.



Прави усещане, че в идващите може би четири-пет дни, които са до 13-и декември, ще станем очевидци на много високи температури като за декември месец, добави той.

Според него във вторник-сряда стойностите ще стигнат до 12-13 градуса, а в някои елементи на страната - в югоизточна България, до 15.



Там в предбалкана ще нахлува топъл въздух и общо взето ще дефинира температурите в тези дни до тогава, по-късно незабавно ще има още един снежен интервал с прекосяването на леден атмосферен фронт, който ще намали температурите от 14-и докъм 16-и, предвижда по Нова Тв синоптикът.

Трябва да отбележим, че както ще има много топли дни, по този начин ще има и много студени дни. Този по този начин, бих го нарекъл мразовит интервал, се обрисува към 20 декември и в случай че се резервира прогнозата, тогава ще забележим и температури докъм може би минус 10, минус 12 градуса в най-студените елементи на страната, сподели още Василковски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР