Стопкадри Нова ТвРиалити звездата Виктор Стоянов бе домакин на последната

...
Стопкадри Нова ТвРиалити звездата Виктор Стоянов бе домакин на последната
Коментари Харесай

Ергенът Стоянов в Черешката: Доктор Манчев, можех да стана гинеколог

Стопкадри Нова Тв

Риалити звездата Виктор Стоянов бе хазаин на последната за тази седмица вечер в Черешката на тортата и несъмнено направи запаметяващо се показване.

Ергенът нагости своите посетители с ергенско меню, което включваше брускети с копър и пушена сьомга с капки лимон, домашна пица, за която сподели, че няма посетител, който да я опитал и да е споделил, че е неприятна, и тиквен чийзкейк за десерт.



Вкусните ястия обаче бяха засенчени от ексцентричното държание на Виктор, с което той безусловно шашна началник Манчев, към който няколко пъти се обърна с „ Докторе “.

Любимецът на нежния пол се развихри в кухнята по риза и вратовръзка, което наложи Манчев да откри, че е първия, който готви без престилка в Черешката.



Но изненадите на Виктор не стопираха дотук и той втрещи Манчев, откакто разточи тестото, с което се бе сдобил от пицария, с бутилка бяло вино заради липса на точилка.

Гледам и се любувам на твоето готвене. Абе, доста ми хареса, подмятна с подигравка кулинарният гуру, който малко по-късно обаче означи, че Виктор пее по-добре, отколко готви, откакто домакинът запя именития шлагер Бесаме Мучо.

Виктор, като концепция добре, само че не и като осъществяване. Трябваше да се постараеш малко повече. Избра вярно меню, само че не вложи сърце и душа, малко с неуважение я караше. Следващия път сготви тортата на майка си, направи нещо хубаво, нещо с подробност, заключи началник Манчев.

Любезното гостолюбие на някогашния национал по академично гребане обаче нямаше да бъде толкоз занимателно, в случай че гостите не бяха научили повече и за женските му завоевания.

Виктор не скри, че е получавал хиляди известия в обществените мрежи с всевъзможни запитвания, само че освен от дами, а и от мъже, които по всякакъв начин опитвали да му привлекат вниманието.

Това му даде мотив да означи, че за 3-4 месеца е можел умерено да се квалифицира и дипломира като гинеколог.

Имах голяма изложба и многообразие от всевъзможни неща. Неща, които не бях виждал, а в никакъв случай не съм си мислил, че има неща, които не съм виждал, тъй като въпреки всичко имам някакъв опит с дамите, прям бе по Нова Тв мачото.

Жена на моето сърце имах, само че жена до моето сърце няма. Направих доста опити с нея и сбърках. Тя ми споделяше звяр, аз я назовах бела, добави Виктор.

Последният се дефинира както за прочувствен и сантиментален, по този начин и като моногамен, който до този миг е имал 4 съществени връзки, всички от които са били най-малко от по 3 години.

Това неговото персонално самопризнание съумя да допре душата на Петя Буюклиева и тя насочи сантиментално обръщение към всички на масата.

Имал си 4 съществени връзки, ами аз какво да кажа за моята последна връзка от 41 години. Пожелавам ви да имате точния и обичан човек, и макар компликациите на живота да си простите и да живеете по божиите закони, съобщи певицата.



Силните й думи бяха последвани от още смешки и закачки, като гостите очевидно се забавляваха и се любуваха на последните си минути дружно. А, откакто домакинът подари на присъстващите по една от обичаните си червени рози, трогна надълбоко Людмил Хаджисотиров и баскетболният треньор без срам си призна, че за първи път получава цвете от мъж.



Накрая Виктор Стоянов получи 39 точки за своите кулинарни шедьоври, защото като единствено Петя му даде деветка. Така естрадната дива единствена остана с 40 точки и завоюва Черешката на тортата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР