Стопкадри Нова ТвПрофесор Филип Лазаров-Бричката направи интересен коментар на поредния

...
Стопкадри Нова ТвПрофесор Филип Лазаров-Бричката направи интересен коментар на поредния
Коментари Харесай

Професор към шофьорите: Купете си палка за самоотбрана

Стопкадри Нова Тв

Професор Филип Лазаров-Бричката направи забавен коментар на следващия случай на пътя у нас.

На фрагменти, публикувани в обществена мрежа, се видя по какъв начин двама водачи се бият, а трети пробва да ги разтърве.



„ Тези обстановки към този момент зачестиха и очевидно не би трябвало да караш кола, в случай че не си изкарал курс за бойни изкуства “, сподели с подигравка по Нова Тв Бричката.

Той посъветва водачите да си купят палка за самозащита, която се продава във всеки магазин и може да се има законно.



Тя се разгъва и става по-дълга, когято би трябвало да се използва за самоотбрана.



„ Ако някой здрав мъж е пристигнал до предното стъкло и ей по този начин почва да изяснява, че ще ме разбие, слизаме, отваряме палката и започваме да я прилагаме. Чувал съм, че някои си вземат секира, един прочут преди време пък беше увил тръба във вестник и ги постановяваше “, добави шеговито Лазаров.



„ Това е подбив, несъмнено, не трябва да изпадате в положение на сходна защита обаче. Нека да не се връщаме към животните, които се разправят физически един с различен. Въобще не би трябвало да се стига до това деяние, без значение дали са ни засекли съзнателно или без да желаят “, посочи Лазаров.



„ Всичко, което би трябвало да извършите в сходни случаи, е да се заключите и да пандизите стъклата, защото едно стъкло не може да се разбие, с цел да се случи, би трябвало бокс. Обадете се и на тел. 112, с цел да не предизвиквате физическа саморазаправа, тъй като едно засичане на един светофар може да отнеме живот “, сподели към този момент съществено проф. Филип Лазаров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР