Стопкадри Нова ТвПотрошиха джипа на лекаря Камен Колев в София.

...
Стопкадри Нова ТвПотрошиха джипа на лекаря Камен Колев в София.
Коментари Харесай

Потрошиха джипа на лекар в София

Стопкадри Нова Тв

Потрошиха джипа на лекаря Камен Колев в София. Мъж, който е направил вандалски акт е негов прочут съсед и към този момент е арестуван от полицията.



„ Счупени са задно стъкло, две странични стъкла плюс стопове. Проблемът не е, че това се е случило тук и в този момент, а по-скоро че това не е първия случай на това място. Дали е хвърлен камък, нямам визия и не знам каква е повода за провалите, само че бяха сизирани незабавно институциите, които доста бързо и в точния момент взеха съответните ограничения, за което изричам голямата си признателност на чиновниците от Четвърто РПУ “, сподели за Нова Тв притежателят на джипа Камен Колев.



Задържаният е младеж, който си е признал всичко пред полицията и е изразил страдание, че го е направил.



„ Доколкото чух, не е доказано, само че е използвала алкохол, по този начин споделиха чиновниците от Четвърто районно. Този човек преди доста години, когато тук към момента не беше зелена зона, имаше искания да не се стопира под този балкон, който е против мен, тъй като евентуално е мислил, че е персонално негово. Повече от 50-60 години, когато е строен в действителност бока, това място е било тяхна благосъстоятелност и не престават да се изживяват като такива. Сега обаче е контролирана зелена зона и мога да спирам “, посочи Колев.



Негов комшия пък сподели, че в квартала постоянно се нанасят провали на коли, като им чупят стъклата и чистачките или ги надраскват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР