Стопкадри Нова ТвПолитолог изключи възможността ДПС да се разцепи, въпреки

...
Стопкадри Нова ТвПолитолог изключи възможността ДПС да се разцепи, въпреки
Коментари Харесай

Сега ще ви кажа как политиците могат да спечелят народа, обяви политолог

Стопкадри Нова Тв

Политолог изключи опцията Движение за права и свободи да се разцепи, макар трусовете в партията.

Пеевски няма да разцепи Движение за права и свободи, защото доста хора са се опитвали извън, изпод, от горната страна и от вътрешната страна, и отвред да разцепят партията, само че тази партия е потвърдила, че е устойчива на такива процеси, на роене или мървучкане или там каквито други термини използваме, съобщи по Нова Тв Любомир Стефанов.



Едва ли ще се случи разединение, поради нейната специфичност. Тя не е политическа логичност, която събира хората, тъй като споделят полезности и обществени обещания. Там има нещо друго има, едно доста по-дълбоко прекарване, което е съобразено със спецификата на хората, които поддържат Движение за права и свободи, тъй като схващат и споделят едно друго равнище, което не е тъкмо обществено, а е затворено. Соред тази логикаи  заради това не мисля, че ще се разцепи, добави той.

Сигурно има огромно напрежение, което тече вътре, явно господин Доган и господин Пеевски има да си споделят някакви неща и са стигнали досега, в който може би не могат. Не знам дали е дълго зрелище или просто моментно експлоадиране, нещо, с цел да избие парата, или е зрелище за пред външно наблюдаващата общественост, освен за българите, сподели още Стефанов.

Последният разкри още по какъв начин политиците могат да завоюват доверието на народа.

В момента виждаме очистителен интервал и ще е по този начин, до момента в който няма нов вид водачество, който да създава политика и да се държи политически. Политиците би трябвало да създадат по този начин, че да вдигнат изборната интензивност, а това ще стане, когато убедят хората, че Народното събрание е мястото, където ще се вземат решение проблемите и когато дневният ден на жителите стане дневен ред на политиците и има политически дневен ред, разяснява Любомир Стефанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР