Стопкадри Нова ТвПевицата Лора Караджова изрази любопитно мнение относно това

...
Стопкадри Нова ТвПевицата Лора Караджова изрази любопитно мнение относно това
Коментари Харесай

Лора Караджова: Пращайте децата на детска градина, не при бабите и дядовците

Стопкадри Нова Тв

Певицата Лора Караджова изрази любопитно мнение по отношение на това дали би трябвало да пращаме рано децата си на детска градина или ги поверяме на грижите на бабите и дядовците.



Според нея наложително родителите би трябвало да пращат децата си на детска градина, тъй като там те има контакт с свои връстници, а когато са с баба си и дядо си нещата някак си се случвали по по-различни способи.



Не че има нещо неприятно във възпитанието от възрастни хора, само че просто децата имат потребност от контакт със свои връстници и да бъдат научени на най-различни неща, които са преподават в детската градина, сподели в „ На кафе “ Лора, която е майка на две деца.

 

Тя изрази мнение и по въпроса дали любовта би трябвало да е като  старото вино, и да става все по-силна с годините.

Това съгласно мен е малко химера. Защото в една връзка доста рядко се случва напред във времето пристрастеността да е толкоз мощна, колкото първоначално. Така че за мен е доста значимо двамата сътрудници да работят върху отношението си, с цел да могат да запазят тази пристрастеност колкото се може по-дълго време, счита тя.

Това нещо доста рядко се случва, само че в последна сметка в действителност би трябвало да се грижим за индивида, с който живеем и нашата обич да продължи колкото се може по-дълго, в случай че имаме взаимни усеща, съобщи още по Нова Тв Лора Караджова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР