Стопкадри Нова ТвПевицата Есил Дюран обяви защо е необходимо да

...
Стопкадри Нова ТвПевицата Есил Дюран обяви защо е необходимо да
Коментари Харесай

Есил Дюран: Научих се да се изолирам от токсичните хора

Стопкадри Нова Тв

Певицата Есил Дюран разгласи за какво е належащо да заобичаш врага си.

Трябва да заобичаш врага си, в случай че имаш подобен. Трябва да заобичаш хората, които не харесваш по някакъв метод, тъй като би трябвало да ги благославяш. Онези, които не са били окей с теб, тъй като те са нещастни по своему и би трябвало да се научим да ги обичаме, сподели за „ На кафе “ по Нова Тв Дюран.



Аз още съм по пътя, несъмнено, да ги възвеличавам, да им пожелая да бъдат живи и здрави, да се научиш да смениш фокуса в живота си и просто да си казваш: Каквото и да преживяш, каквото и да ти се случва, всичкото това е на благословия. Един необикновен урок от живота. Животът е прелестен, всяка секунда е нещо извънредно, което в никакъв случай няма да се повтори, добави тя.



И тематиката за най-големия запас вълнува в последно време. Най-големият запас е нашето време и аз се научих да имам време за всичко. Времето няма кой да ти върне, всичко друго мога да си върна. Всичко е въпрос на организация и  приоритети и когато се научиш да се изолираш от токсичните хора, ти получаваш голямата екстра да имаш толкоз доста време. Защото отдаваш времето си на себе си първо, съобщи още Есил.

Най-важно е човек да разбере, че времето е за мен самата. Ако аз имам запас, мога да давам от себе си, в случай че аз не съм заредила себе си и не съм направила всичко, което душата ми желае, няма какво да дам, нито на публиката, нито на околните ми. Няма просто няма да имам ресурса да го направя, тъй че в случай че желаете да бъде даващи, първо заредете себе си, сподели Есил Дюран.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР