Стопкадри Нова ТвПървият Ерген Виктор бе на гости на Гала.Водещата

...
Стопкадри Нова ТвПървият Ерген Виктор бе на гости на Гала.Водещата
Коментари Харесай

Ергенът Виктор пред Гала: Първата ми любюв бе дъщерята на треньора ми

Стопкадри Нова Тв

Първият Ерген Виктор бе на посетители на Гала.



Водещата на „ На кафе “ го върна година обратно и изиска да разбере коя е първата му обич.

Той я изненада, че това било едно момиче Гери, с което били дружно от втори до пети клас.



„ Аз бях много сериозен, само че нашата връзка се изчерпваше да се държим за ръце и да споделяме на хората, че сме гаджета. Бяхме съществени, не си изневерявахме. Тогава се научих по какъв начин да се отнасям с дамите, по какъв начин да им правя подарък дарове “, призна Виктор по Нова Тв.

Първата му същинска обич другояче е дъщерята на треньора му по гребане.



Двамата се срещнали се по време на лагер на националния тим в Босфорл.

Тя е била там с татко си.

Запознали се напълно инцидентно и било малко неудобно.



Едно по този начин събаряне, вид окачане.

Тогава той е бил на 15 години.

Цялата тази сантиментална обстановка траяла три дни.

После дамата се върнала в Русе и връзката им траяла в скайп.



Бяха едни тежки диалози, по кое време ще се забележим. Влюбихме се и започнах да пътувам. Като вманиачен на 15 години с влака до Русе, седем часа с влака, осем, за я да я видя за два дни. Прибирах се, след това заминавах на лагер с въодушевление и по този начин в продължение на няколко години, описа Виктор.



Аз я виждах безусловно за един уикенд в месеца. Баща ми се отхвърли от мен. Постоянно ми споделяше: Ти, естествен ли си, какъв брой дами има в София, по какъв начин я откри тази от Русе. Впоследствие се срещнаха и доста я хареса. Момичето беше необикновено, доста непретенциозно и положително възпитано. Момиче на състезател и татко ми като някогашен подобен доста е хареса, съобщи още Стоянов.

Последният разкри още за какво сега написа книга.

Момичета ме питаха: Как да си намеря мъж като теб и по какъв начин да бъда с благородник? Ами просто, с цел да бъдеш с благородник, би трябвало да се научиш да бъдеш дама. Да имаш чувство за това, чувство за жена, както е във кино лентата, сподели Виктор.



Именно тези запитвания ме накараха да седна с моя сътрудник Георги Пандуров и да стартираме да пишем книга, по отношение на безусловно на практика препоръки за държание. Как да разсъждаваш в съответна обстановка, какво е редно, какво не е, за какво е по този начин “, добави Виктор.

Имах доста запитвания от млади момчета: Как да смъква съученичката ми, която толкоз доста я одобрявам? В тази книга сме описали доста потребни неща, тъкмо за подрастващото потомство, считам, че доста хора, даже познавам такива, които не са доста подрастващи, биха намерили потребните препоръки, сподели Виктор Стоянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР