Стопкадри Нова ТвПървите четирима финалисти в Игри на волята“ вече

...
Стопкадри Нова ТвПървите четирима финалисти в Игри на волята“ вече
Коментари Харесай

Зашеметяваща победа излъчи четвъртия финалист в Игри на волята

Стопкадри Нова Тв

Първите четирима финалисти в „ Игри на волята “ към този момент са известни.



Тов са Мартин, Мастагарков, Виолета и Ралев от Гладиатори, които завоюваха зашеметяваща победа в последната номинационна борба със Старейшини.



Оспорваната битка остави без мирис феновете и в нейния край Михаил не съумя да задържи с въжето тежкия панер с топки с общо над 52 кг и се строполи на земята, докато съперникът му Мастагарков устоя.  



Мартин, Мастагарков, Виолета и Ралев, по един или различен метод, сте си го заслужили с играта. Фактите са обстоятелства, аз по този начин работя. Честито, ще се забележим на сцена, приветства финалистите единият от водещите на шоуто Димо Алексиев.







Важно е да се означи, че решителен принос за триумфа имаше Виолета, която стисна зъби и пребори болките, които я изтезаваха в последните дни.



Тя и другите й двама съотборници споделиха на Мартин, че всички са играли за него, защото тримата към този момент били финалисти и единствено той бил заплашен от номинация.

Това е реалност и аз ви благодаря, отговори сбито Мартин.



Другата водеща Ралица Паскалева също не спести суперлативи за спечелилите.

Направо не мога да ви позная. Тая седмица сте като птицата Феникс. Всички ви бяха отписали, малобройни, скарани между тях, контузени, заболели, и внезапно победа след победа. Браво на вас, сподели Ралица.

Желязната Виолета, нищо не можа да я пречупи, капитанът Рълев, слънце, Мастагарков, боецът, на който постоянно може да се разчита, а в този момент към тях и стратегът Мартин. Бяхте страхотни, летяхте по арената, бяхте доста точни, затрудихте оптимално съперника, справедливо спечелихте, добави тя по Нова Тв.

И прикани Гладиатори да се отдадат на щастието си в стопанството, което ги чака, до момента в който Старейшини отиват на съвет.



От своя страна Михаил при тежко загубата и се разплака.



Вие ми гласувахте доверие, само че аз не се оправиха и ви провалих, сподели през сълзи водачът на Старейшини.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР