Стопкадри Нова ТвОгромна драма разтърси в Игри на волята, след

...
Стопкадри Нова ТвОгромна драма разтърси в Игри на волята, след
Коментари Харесай

Огромна драма в Игри на волята: Мастагарков напусна Старейшини и премина в Гладиатори

Стопкадри Нова Тв

Огромна драма раздруса в Игри на волята, откакто водач на едно от племената го смени с другото.



Нещо което надали някой е очаквал или си е представял, че може да се случи.



Дотам се стигна, откакто първо Мастагарков от Старейшини съумял да завоюва елиминационната борба с Радостин от Гладиатори, макар че съперникът му имаше огромна преднина.

Мастагарков обаче се оказа по-добър на пъзелите и компенсира изоставането си на трасето.



По-трудното за него обаче беше след това, когато трябваше да избира дали да се завърне в племето или да премине в лагера на противниците.



Можеш да избереш с кое племе да продължиш напред в надпреварата. Дали да останеш при старейшините, да продължаваш да вършиш мръсната работа и да рискуваш всяка седмица да бъдеш бушон на по-хитрите, или пък да влезеш в редиците на Гладиаторите и да се биеш рано до рамо с алените, и дружно с тях да отмъстиш на Старейшини, сподели водещият на шоуто по Нова Тв Димо Алексиев.

От своя страна Мастагарков призна, че не е очаквал да получи такова предложение и е извънредно комплициран.



Той не знаеше какво да отговори и изиска време да си намерения.

Превъртам лентата, по какъв начин аз върша всичко допустимо за тях, само че те не ме правят оценка и стартират да играят непрекъснато техните си персонални игри. Определени хора, с които аз не желая да играя, тъкмо тъй като аз им не вярвам. Аз, когато изгубя доверие към един човек, както към Мартин, повторно не мога да играя с него, съобщи Мастагарков.

Съжалявам за нещата, които съм направил за това племе. Върнах знамето на племето и бях човек, който излизаше на борби. Най-много пъти съм бил капитан в това племе, от всички на най-вече елиминационни борби съм бил и все пак те не престават да ме пращат като капитан. Не, тъй като съм най-достоен и съм направил най-вече почтени действия за това племе, а тъй като виждат мощен състезател в мен и просто ме пращат не на капитанска, а на елиминационна борба, като ме предлагат за елиминационна борба, добави той.

Тези думи демонстрираха, че Мастагаркове на път да направи значим избор и след минути той стана факт.

Мастагарков избра да премине в Гладиатори.

От първия ден съм старейшина и бях най-големия старейшина. Играх с тях, само че не ме оцениха. Бях бушон и щях да продължа да съм бушон. Мисля, че е време да помисля за себе си и мисля да стана Гладиатор, какъвто съм, разгласи Мастагарков.



Той целуна синьото знаме и го смъкна на земята, което означаваше, че Старейшини остават без знаме и могат да си го върнат единствено в случай че завоюват другата борба.

Мастагарков обаче даде обещание, че това няма да се случи, защото Гладиатори ще завоюват.



Той взе аленото знаме и се запъти към новото си племе.



Радостин, който отпадна от Игри на волята, пък помоли Мастагарков да съобщи на брат му да се бори до последно и че го чака с отворени прегръдки на открито.



Ще запазя положителни мемоари от моето присъединяване, от хората, с които се срещнах. Научих и три значими неща. Първото нещо е да ценим храната, даже и до последното зрънце ориз. Второто нещо е да оценявам свободата доста повече, а третото нещо, което научих е, че е значимо хората, с които контактуваш, какъв резултат имат върху тебе. Много се веселя, че съумях да намеря даже и втори брат тук в лицето на Иван Рълев, направи своята равносметка Радостин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР