Стопкадри Нова ТвНад 700 хиляди първолаци влизат днес в класните

...
Стопкадри Нова ТвНад 700 хиляди първолаци влизат днес в класните
Коментари Харесай

Класна на първолаци: Искам да станат добри хора

Стопкадри Нова Тв

Над 700 хиляди първолаци влизат през днешния ден в класните стаи.

В Пловдив те ще го създадат в 52 учебни заведения, а едно от тях - СУ „ Свети Патриарх Евтимий “ в Пловдив, красивата учителка Невена ще е класна на първи б клас.



Много трогателен ден, няма друга специалност, в която първият работен ден да е подобен празник. Просто донася голямо наслаждение, пожелаваме си здраве и всичко да бъде наред “, сподели за Нова нюз Невена, преди да поведе децата към класната стая.



Първото нещо, което ще им кажа, изправяйки се пред дъската, е, че първо би трябвало да бъдат спокойни, а буквите ще ги научим. Ще се научим да четем и да пишем, само че най-важното за мен е да бъдат положителни хора, желая да станат положителни хора, добяви тя.



Невена призна, че за първа година е класен началник, а до момента няколко пъти е била преподавател в занималня.

В нейния клас ще е и Катрин, която е съпроводена в първия си образователен ден от майка си.



Снощи легнахме доста късно, тъй като трябваше да подготвим униформа, с цел да сме красиви, както се изисква в самото учебно заведение, да са с цялостна униформа. Вълнението беше доста огромно, сутринта си стана още в 6,30, с цел да може да си направи прическата, да си постави униформата, да приготвим цветята и надлежно към този момент да сме в точния момент за първия образователен звънец, призна майката на момиченцето.



Самата Катрин пък показа: Тук ще се науча да чета, да считам и да пиша. Аз към този момент познавам буквите, само че най-трудно ще ми е с математика. Тези цветя ще ги поднеса на моята класна, която се споделя Невена Дечева. Знам, че в учебно заведение ще имам и доста другари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР